Sărbătorește cu stil: plicuri de bani botez pentru cea mai specială ocazie!

Te pregătești pentru un botez vesel, unic și fermecător? Nu mai căuta – colecția noastră de plicuri de bani pentru botez este aici pentru a adăuga o notă elegantă sărbătorii tale. Îmbrățișează o nouă tendință care combină confortul și stilul.

Un botez nu înseamnă doar primirea unei noi vieți; un botez este despre sărbătorirea călătoriei cu prietenii și familia, de a fi părinte. Plicurile noastre de bani sunt mai mult decât nişte plicuri; sunt un gest atent care adaugă un element de surpriză și anticipare evenimentului tău.

De ce să alegi plicuri de bani pentru botez de pe evestory.ro?

  1. Eleganță în fiecare detaliu: Fabricate cu atenție meticuloasă la detalii, plicurile de bani de pe evestory.ro sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care reflectă semnificația ocaziei.
  2. Personalizare: Personalizează fiecare plic pentru a se potrivi cu tema botezului tău. Alege dintr-o gamă variată de modele, culori și fonturi pentru a crea un plic care este unic.
  3. Comoditate redefinită: Plicurile oferă oaspeților tăi libertatea de a contribui cu ceea ce își doresc, permițându-ți să investești în ceea ce contează cu adevărat.
  4. Amintiri durabile: Aceste plicuri nu sunt doar o modalitate de a primi banii pentru botez; devin suveniruri prețuite care surprind esența sărbătoririi tale. De fiecare dată când părinții vor deschide unul, li se va aminti de dragostea și urările de bine din partea celor dragi.

Cum să faci comandă de cele mai frumoase plicuri pentru botez?

  1. Explorează modelele: răsfoieşte colecția noastră de modele încântătoare de plicuri de bani botez, de la pui de animale şi până la modele pastelate clasice. Selectează-l pe cel care rezonează cu viziunea ta.
  2. Personalizează: Adaugă atingerea ta personalizată alegând fontul, culoare şi textul care completează tema pentru botez.
  3. Comandă: Plasează comanda cu uşurinţă şi lasă-ne să ne ocupăm de restul. Plicurile tale vor fi realizate cu meticulozitate şi livrate în stare impecabilă

Sărbătorește dragostea, bucuria și noile începuturi

Alege plicuri de bani pentru botez care sunt mai mult decât un simplu accesoriu; sunt o reprezentare a dragostei, a creativității și a atenției tale. Fie că ești gazda botezului sau un organizator care caută plicurile perfecte, plicurile noastre sunt întruchiparea unei sărbători sincere.

Ești gata să-ți transformi experiența de a primi darul de botez? Explorează colecția noastră fermecătoare şi fă evenimentul tău de neuitat cu plicuri de bani pentru botez care sunt la fel de speciale ca și micuțul care urmează să sosească!

(0)

12 cartonaşe pentru primele 12 şedinţe foto!

Pentru că ştim cât de mult ai aşteptat să vină barza şi mai ştim că este posibil să ai hăinuţe cumpărate dinainte ca mica celulă să se dezvolte, îţi oferim acum un set de 12 cartonaşe personalizate, astfel încât şedinţele foto ale micuţului tău să fie deosebite.

În fiecare zi faci între 100-200 de poze, nu? Sau poate chiar mai multe! Ştim! Prima poză, primul alăptat, prima întâlnire cu tati, primul somn cu mami în pat, prima băiţă, prima băiţă făcută de tati, primul scutec schimbat de tati (asta dacă se întâmplă cu tine acasă, că de obicei e doar o forţă majoră), primul zâmbet, primul somn cu tati (când defapt tu l-ai lăsat paznic pe tati, dar acum tati doarme şi bebe râde), primul stat în funduleţ şi după 31 de zile marea poza YEEE AVEM 1 LUNIŢĂ! Ok, şi cum faci acum să fie diferită de celalalte? Cum o să faci ca toate 12 să fie diferite?

Foarte simplu! Foloseşti un cartonaş personalizat pentru poza fiecărei luni. Să-ţi explic: noi îţi oferim 12 cartonaşe cu un număr pe fiecare. În timpul şedinţei foto (pe care ai să o faci pe parcursul întregii zile şi n-ai să încetezi decât atunci când nu o să mai ai baterie), pui lângă bebe acel cartonaş cu numărul corespunzător. Cele 12 şedinţe foto vor avea ceva comun, ce doar la final o să-şi arate utilitatea: numărul ce evidenţiază vârsta copilului.

E ca atunci când părinţii noştri scriau pe spatele pozelor data, locul, şi cine mai era prin poză. Data era cea mai importantă, sau o notaţie de tipul Prima zi de grădiniţă, La sfârşitul clasei I, La străbunici la ţară, Primul Crăciun.
Acum avem posibilitatea de a printa fotografiile mult mai uşor, şi chiar avem posibilitatea de a realiza colaje de fotografii, astfel încât o singură poză să spună o poveste mai complexă.

Fie că hotărăşti ca cele 12 luni să fie alăturate într o singură imagine, fie că le vei printa separat, ele au nevoie de acel cartonaş cu număr lângă bebe. El dă o altă nota organizatorică celor 12 fotografii cu aniversările, şi mai mult decât atât, păstrează o tematică pe care o regăseşti fie în camera lui bebe (tapet cu norişori, dungi, caruselul cu stea şi lună, buburuzele de pe lenjeria pătuţului), fie pe invitaţie (hello kitty, minions, strumfii).

Setul se personalizează la dorinţa părinţilor cu texte, versuri, sau notaţii, astfel încât fiecare set produs de noi este unic. Albumul bebeluşului începe acum cu 12 fotografii realizate de mami în (minimum) 12 şedinţe foto, la aniversarea fiecărei luniţe.

Mami, noi ştim că surprinzi şi notezi tot! Nu e un secret câtă dragoste îi porţi lui bebe! Păstrează totul fără să mai munceşti ulterior cu notaţii şi salvări în calculator. Pozează-l pe bebe cu setul de 12 cartonaşe şi la vârsta de un an, bucură-te alături de restul familiei de ce minune frumoasă aveţi!

(0)

Sarbatoreste noua venire pe lume cu invitatii de botez personalizate asa cum iti doresti.

Ofera-le invitatilor tai un moment deosebit la primirea invitatiei, iar dupa petrecere arata-le aprecierea ta cu un Guestbook pe care isi pot scrie gandurile fata de bebelus, si pastreaza o amintire de neuitat de la botez.

Personalizeaza-ti invitatia cu textul tau, alege fontul dorit astfel incat sa se potriveasca cu gusturile tale, sau mai mult… Daca te gandesti la un anume model de invitatie sau o anumita tema, noi vom fi bucurosi sa o cream pentru tine, gratuit!

Flexibilitatea ne caracterizeaza, asa ca poti personaliza absolut orice invitatie, exact asa cum iti doresti. De exemplu, poti adauga poza bebelusului pe orice invitatie, sau poti sa schimbi culorile modelului. Poti chiar sa schimbi si dimensiunea sau forma invitatie, astfel incat sa se potriveasca exact cu ceea ce doresti.

De la invitatii de botez personalizate, plicuri de bani, numere de masa si meniuri, pana la baloane cu aceeasi tema, guestbook, marturii de botez si bannere cu numele copilului. Pe tulpa.ro este posibil orice. Trebuie doar sa ne trimiti un mesaj cu ceea ce doresti!

(0)

Un calendar pentru bebelusi este o chestie pe care, din punctul meu de vedere, fiecare mamica ar trebui s-o foloseasca atunci cand are un bebelus.

Un astfel de calendar este perfect pentru diverse notiţe, amănunte şi amintiri despre bebe, multe detalii care probabil se vor uita.

Foloseşte calendarul pentru a nota în fiecare zi lucruri despre bebeluş, cum ar fi atunci când îi ies primii dinţişori, când începe să se ridice în funduleţ sau când începe să meargă în picioare. Asta sunt doar câteva exemple din probabil miile de motive pentru care ar trebui să ai un astfel de calendar pentru bebeluşi, măcar în primul an de viaţă.

calendar-martie-tulpa

calendar-martie-tulpa2

Tot ce ai nevoie este o imprimantă şi 2 coli de carton A4 albe (sau o singură coală dacă faci un print față-verso), iar modelul de calendar pentru luna Martie îl găseşti pe Tulpa.ro

Descarcă gratuit calendarul pe luna Martie, în format .PNG cu rezoluție mare, de aici: Calendar pentru Bebeluși.

(0)

Peter Pan este unul dintre modelele de invitatii de botez disponibile la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Atunci când vine vorba de o petrecere pentru botezul copilului tău încerci să faci tot posibilul să iasă totul ca la carte. Sau cel puţin aşa considerăm noi că ar trebui să facă orice părinte, însă nu toată lumea are timpul necesar pentru a acorda o atenţie deosebită invitaţiilor de botez şi a papetăriei aferente unei petreceri ca la carte.

Dar când se întâmplă să fim contactaţi de părinţi care caută un model anume de invitaţii de botez, plicuri de bani (în cazul de faţă Peter Pan) sau alte elemente de papetărie, nu putem decât să fim bucuroşi. Întotdeauna vom îmbrăţişa noile provocări şi vom încerca pe tot posibilul să realizăm exact ceea ce vă doriţi… sau măcar să fim pe aproape.

În ultima perioadă de timp am avut cele mai multe cereri pentru invitaţiile de botez cu Minioni şi tot ce este legat de această temă. Suntem extrem de încântaţi de modelele originale create de noi şi care sunt la mare căutare, dar iată că unii părinţi cauta şi alte teme cum ar fi Peter Pan.

Iată câteva şabloane cu plicurile de bani cu Peter Pan care ne-au fost cerute în ultimele zile, şi am considerat că ar fi frumos să facem şi nişte invitaţii de botez cu aceeaşi temă. În perioada imediat următoare vom încerca să completăm setul cu Peter Pan şi cu numere de masă şi meniuri.

Invitații pentru botez


Plicuri pentru bani
(0)