Plicuri de bani

Plicuri de bani realizate la comandă cu orice temă aleasă, astfel încât să se potrivească cu evenimentul dumneavoastră. Pentru personalizarea unui plic de bani sunt necesare câteva cuvinte de mulţumire adresate invitaţilor, în numele dumneavoastră sau al copilului atunci când este vorba de un botez, sau în numele mirilor atunci când este vorba de o nuntă.

Tulpa.ro vă pune la dispoziţie plicuri de bani şi place card-uri 2 în 1, cu 2 feţe personalizabile şi buzunar în interior

Afișez 1 - 12 din 91 de rezultate

Vizualizează-le pe toate
 • 2 in 1 – Plicuri pentru bani si place card-uri cu Mickey Mouse

  Plicuri pentru bani cu Mickey Mouse 2 în 1, folosite şi ca place card-uri. Realizate într-o tematică amuzantă şi potrivite atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţei, plicurile pentru bani cu Mickey Mouse sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez cu Mickey Mouse şi toată gama de produse cu Mickey Mouse. Plicurile se personalizează cu numele bebeluşului. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date, fără niciun cost suplimentar!
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • 2 în 1 – Plicuri pentru bani si place card-uri Unicorni

  Plicuri pentru bani cu Unicorn.
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • Botez cu îngeraş, plic pentru bani

  Botez cu îngeraş, plic pentru bani cu îngeraş aplicat. Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite atât pentru fetiţe cât şi băieţei, place cardurile cu îngeraş sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez cu îngeraş dar şi toată gama de produse pentru botez cu îngeraş. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani cu îngeraş pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Cele mai frumoase plicuri de bani – Urs Panda

  Cele mai frumoase plicuri de bani cu model de animăluțe, foarte prietenoase, lucrate manual, perfecte pentru orice ocazie specială de bun augur cum ar fi botezuri, aniversări, festivaluri, nunți și alte petreceri. Un print clar, pe un carton calitativ de prestigiu, face cele mai frumoase plicuri de bani. Nu trebuie să folosiți niciun fel de bandă pentru a sigila și asigura conținutul, pentru că fiecare plic de bani este prevăzut cu o clapetă pentru închidere, suficient de puternică. La categoria plicuri de bani, pe lângă aceste modele cu urs panda, urs polar, tigru, porcusor găsiți și alte modele de plicuri de bani, la fel de frumoase. Plicurile pentru dar pot fi personalizate așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!  
  4.50 lei Opţiuni
 • Place card cu prinţesă şi unicorn

  Place card cu tematica Prinţesa Unicorn.
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • Place card Micul Prinţ (Model 3)

  Place card Micul Prinţ. Plicuri pentru bani cu tema Micul Prinţ folosite şi ca place card-uri. Realizate într-o tematică elegantă şi potrivite pentru băieţei, plicurile pentru bani cu Micul Prinţ sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez cu Micul Prinţ şi toată gama de produse din acest set. Plicurile se personalizează cu numele bebeluşului. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date fără costuri suplimentare!
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • Place card şi plic pentru bani cu motive florale (model 2)

  Place card şi plic pentru bani cu motive florale Fii la modă și alege pentru invitații la nunta ta, plicuri de bani cu motive florale. Realizate într-o tematică ieşită din comun, plicurile pentru bani cu motive florale sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul de nuntă. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de nuntă dar şi toată gama de produse cu tema florală. Plicurile se personalizează cu numele mirilor. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date, fără niciuncost suplimentar!
  Prețul inițial a fost: 2.50 lei.Prețul curent este: 2.00 lei. Selectează o opţiune
 • Plic cu Albinuţa Maya pentru darul de botez

  Plic cu Albinuţa Maya pentru darul de botez. Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu Albinuţa Maya sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţia cu Albinuţa Maya dar şi toată gama de produse cu Maya. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani cu Albinuţa Maya pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu Boss Baby pentru darul de botez

  Plic cu Boss Baby pentru darul de botez Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite pentru băieţei, plicurile pentru bani cu Boss Baby sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile cu Boss Baby pentru botez dar şi toată gama de produse cu aceeaşi temă. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani Boss Baby pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • Plic cu Mica Prinţesă pentru darul de botez

  Plic cu Mica Prinţesă pentru darul de botez Realizate într-o nuanţă plăcută de roz şi fiind potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu Mica Prinţesă sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile cu Mica Prinţesă pentru botez dar şi toată gama de produse cu aceeaşi temă. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani Mica Prinţesă pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • Plic cu Micul Prinţ pentru darul de botez (Model 3)

  Plicuri de bani cu Micul Prinţ. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune
 • Plic cu model tradiţional pentru botez

  Plic cu model tradiţional pentru botez Realizate într-o tematică pur românească, plicurile pentru bani cu model tradiţional sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţia cu model tradiţional dar şi toată gama de produse cu motive tradiţionale. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani pentru botez pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  Prețul inițial a fost: 2.80 lei.Prețul curent este: 2.60 lei. Selectează o opţiune