Tulpa.ro - Termeni Livrări

În general, o comandă este livrată între 5-7 zile lucrătoare de la data la care este înregistrată (achitată integral sau în avans) prin intermediul site-ului nostru, în condițiile în care nu există o altă comandă în ordine. Tulpa.ro își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare în funcție de volumul comenzilor.

Livrarea se facea doar prin Cargus:

  • contra cost 17 lei pentru un colet;
  • gratuit (dacă valorea comenzii este mai mare decât suma minimă stabilită în ofertă);

Expedierea se va face în maxim 7 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului şi va ajunge la destinatar în următoarea zi lucrătoare. Dacă nu primiţi coletul în următoarea zi lucrătoare de când v-am înştiinţat prin email, prin sms, sau telefonic că s-a expediat coletul, vă rugăm să contactaţi firma de curierat. (Nu suntem răspunzători de întârzierile sau prejudiciile cauzate de firma de curierat).

Vă rugăm să înțelegeți că întârzieri pot apărea ca urmare a condițiilor meteorologice, disponibilitatea produsului, numărul comenzii, sau alte condiții. Vom face tot posibilul pentru a vă informa cu privire la orice întârzieri.

Important!

Pentru a beneficia de produsul/produsele dorite la timp, trebuie să aveți în vedere următoarele lucruri:
– Prelucrarea comenzii dumneavoastră poate dura de la 2 la 10 zile, în funcție de cantitate, complexitate și numărul de ordine;
– Livrarea comenzii poate dura până la 2 zile (uneori chiar mai mult – depinde de seriozitatea curierilor);

Nu ezitați să ne sunați dacă aveți întrebări.

0770 77 88 55 // 0770 77 88 66