Tulpa.ro - Termeni Livrări

În general, o comandă este livrată între 5-7 zile lucrătoare de la data la care este înregistrată (achitată integral sau în avans) prin intermediul site-ului nostru, în condițiile în care nu există o altă comandă în ordine. Tulpa.ro își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare în funcție de volumul comenzilor.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, în prezenta curierului şi cereţi întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă coletele prezintă urme de deteriorare.

Orice reclamaţie ulterioară nu va fi luată în considerare!

IMPORTANT!

Transportul gratuit este asigurat de noi doar dacă locuiţi într-un oraş la care nu se aplică taxe pentru kilometri suplimentari. Suma asigurată de noi pentru transport este de 25 de lei, iar kilometrii suplimentari sunt suportaţi de dumneavoastră. De asemenea, în cazul comenzilor pentru ciocolată doar 3.8 lei din preţul unei ciocolate se calculează la totalul comenzii. De exemplu, din 65 de lei cât costă 10 ciocolate, doar 38 de lei se pot lua in calcul pentru transportul gratuit.

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 500 de Ron.

Pentru comenzi sub 500 de lei.

Livrarea prin Curierat Rapid: contra cost (25 lei – Livrarea se face prin firma de curierat Cargus). Expedierea se va face în maxim 7 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului şi va ajunge la destinatar în următoarea zi lucrătoare. Dacă nu primiţi coletul în următoarea zi lucrătoare de când v-am înştiinţat prin email, prin sms, sau telefonic că s-a expediat coletul, vă rugăm să contactaţi firma de curierat. (Nu suntem răspunzători de întârzierile sau prejudiciile cauzate de firma de curierat).

Vă rugăm să luaţi în considerare greutatea coletului, iar dacă locuiţi într-o zonă la care se aplică şi alte taxe în funcţie de kilometrii suplimentari, vă rugăm să folosiţi calculatorul pus la dispozitie de Cargus: CALCULATOR

Vă rugăm să înțelegeți că întârzieri pot apărea ca urmare a condițiilor meteorologice, disponibilitatea produsului, numărul comenzii, sau alte condiții. Vom face tot posibilul pentru a vă informa cu privire la orice întârzieri.

Important!

Pentru a beneficia de produsul/produsele dorite la timp, trebuie să aveți în vedere următoarele lucruri:
Mostra se livrează GRATUIT în aproximativ 3-5 zile lucrătoare (prin Poșta Română). Livrarea în sistem de curierat rapid (1-2 zile) se face la cerere și este suportată de client (aproximativ 14lei);
– Prelucrarea comenzii dumneavoastră poate dura de la 2 la 10 zile, în funcție de cantitate, complexitate și numărul de ordine;
– Livrarea comenzii poate dura până la 2 zile (uneori chiar mai mult – depinde de seriozitatea curierilor);

Nu ezitați să ne sunați dacă aveți întrebări.

0740 778825 // 0751 657671