Declaraţia de confidenţialitate stabileşte modul în care Marabelle Group SRL foloseşte şi protejează orice informaţie cu caracter personal pe care o transmiteţi către Tulpa.ro, de fiecare dată când vizitaţi acest website. Tulpa.ro doreşte să vă asigure că sunteţi protejaţi împotriva distribuirii datelor cu caracter personal către terţi.

Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi pentru a vă identifica corect atunci când folosiţi website-ul nostru vor fi folosite în deplin acord cu declaraţia prezenta de confidenţialitate.

Tulpa.ro îşi rezervă dreptul de a opera modificări ale politicii de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor prin actualizarea periodică a paginii web de faţă. Vă recomandăm în consecinţă să vizitaţi mai des pagina care prezintă declaraţia noastră de confidenţialitate pentru a vă asigura că sunteţi de acord cu schimbările operate. Declaraţia de confidenţialitate de faţă intra efectiv în vigoare începând cu 01.09.2015

Ce tip de informaţii personale colectăm?

Putem colecta următoarele categorii de date personale:

 • numele şi prenumele.
 • informaţiile de contact, inclusiv adresa de email.
 • informaţii cu caracter demografic precum codul poştal, preferinţe şi interese personale.
 • alte informaţii utile pentru sondaje clienţi şi/sau oferte promoţionale.

Ce facem cu informaţiile colectate?

Vă cerem anumite informaţii cu caracter personal în general pentru a vă înţelege mai bine preferinţele şi a fi capabili să vă oferim servicii îmbunătăţite şi în particular pentru următoarele motive:

 • Păstrarea unei arhive interne;
 • Putem folosi anumite informaţii pentru a ne îmbunătăţi serviciile şi produsele;
 • Putem trimite uneori email-uri promoţionale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informaţii pe care considerăm că le veţi găsi interesante, folosind adresa de email transmisă către noi;
 • Din când în când putem folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă contacta în scopuri promoţionale şi de sondare a pieţei. Putem să vă contactăm prin email, la telefon, prin fax, sau folosind serviciile tradiţionale de poştă. Putem de asemenea folosi informaţiile dumneavoastră pentru a adapta website-ul nostru la cerinţele şi interesele dumneavoastră.

Securitatea datelor

Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor dvs. cu caracter personal este bine protejată. Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. sau divulgarea acestora către terţi am pus la punct mai multe proceduri adecvate, fizice, electronice şi administrative, care să securizeze şi să protejeze toate datele pe care le colectăm din mediul online.

Cum puteţi controla folosirea datelor dumneavoastră personale

Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosinţă datele dumneavoastră personale către terţi decât dacă avem permisiunea dumneavoastră expresă sau dacă suntem obligaţi prin lege să facem acest lucru. Putem folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite materiale promoţionale ale terţilor despre care noi credem că vă pot interesa numai dacă ne daţi de ştire că doriţi să se întâmple acest lucru.

Tulpa.ro nu va vinde, distribui sau da spre folosinţă datele personale ale unui membru decât dacă acesta nu a respectat termenii şi condiţiile noastre de utilizare sau dacă se încalcă drepturile legale de folosire a serviciilor noastre. În asemenea situaţii de abuz faţă de serviciile oferite de Tulpa.ro, va fi analizat fiecare caz în parte, iar informaţiile cu caracter personal relevante pot fi transmise către compania în cauză sau persoana care a fost victima unui astfel de abuz.

Newslettere

Tulpa.ro foloseşte emailul ca principal mijloc de a ţine legătura cu userii. Atunci când userul se înscrie pentru a deveni membru Tulpa.ro, acesta îşi dă acceptul şi nu poate să se dezaboneze de la primirea de mailuri non-promotionale (mailuri care trimit facturi, corespondenţa de suport, etc). Aceste emailuri sunt emailuri tranzacţionale şi sunt emise de fiecare dată când are loc una dintre următoarele acţiuni:

 • înregistrare.
 • schimbare de parolă.
 • reţinere de parolă. Tulpa.ro trimite, de asemenea, newslettere periodic.

Abonarea la newsletter este opţională şi este gratuită pentru toţi userii. Newsletterele Tulpa.ro conţin produse noi şi produse de top. Ocazional, Tulpa.ro trimite newslettere promoţionale comandate de clienţii noştri. Informaţiile personale NU sunt dezvăluite unei terţe părţi fără ca dumneavoastră să vă daţi acordul în prealabil. Informaţiile adiţionale obţinute în urma trimiterii fiecărui newsletter sunt:

 • numărul de newslettere deschise.
 • numărul de clickuri pe fiecare link conţinut de newsletter.

Metodologia de abonare/dezabonare la newsletterele promoţionale Tulpa.ro

Fiecare abonare la newsletter trebuie să fie confirmată. Dubla confirmare este realizată prin trimiterea unui email iniţial de notificare în cadrul căreia userului i se cere să confirme abonarea dând click pe un link personalizat unic de confirmare. În acest fel ne asigurăm că userul este de acord cu înscrierea sa pe lista abonaţilor la newsletter şi că adresa de email este reală. Fiecare newsletter primit conţine informaţii precise despre expeditor şi metoda de dezabonare. Dezabonarea are loc la câteva secunde după ce s-a dat click pe linkul de dezabonare şi în viitor uşerul care a declarat că nu mai doreşte să primească newslettere nu le va mai primi cu excepţia cazului în care acesta se abonează din nou.

Modificări ale declaraţiei de confidenţialitate

Putem modifica politica de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor din când în când. Dacă/Când Tulpa.ro operează modificări ale declaraţiei de confidenţialitate, vom fi pregătiţi să vă atragem atenţia asupra acestui lucru atât pe pagina noastră de start cât şi prin trimiterea de emailuri către utilizatorii care ne-au dat permisiunea să facem aceasta. Vom posta toate modificările operate pe această pagină. În consecinţă asiguraţi-vă că ne vizitaţi şi aici în mod regulat. Rămâneţi totuşi încrezători că indiferent de modificările aduse Politicii noastre de Confidenţialitate, nu vom folosi nici pe viitor informaţiile dumneavoastră personale într-o manieră alta decât cea stipulată în prezenţa Declaraţie de Confidenţialitate, mai puţin în situaţiile în care primim acordul dumneavoastră direct.

Contactaţi Tulpa.ro în legătură cu politica de confidenţialitate

Tulpa.ro este un produs Marabele Group SRL. Dacă veţi considera că informaţiile de natură personală care vă privesc în mod direct şi pe care le deţinem sunt incorecte sau incomplete vă rugăm să ne trimiteţi un email cât mai repede posibil, la adresa specificată mai jos. Vom corecta în timp util toate datele asupra cărora ne-aţi atras atenţia. Dacă aveţi şi alte întrebări privitor la politica noastră de confidenţialitate sau felul în care colectăm şi folosim informaţiile personale, vă rugăm de asemenea să ne contactaţi la adresa:

Adresa poştală: Str. Răzoarelor, nr. 2
Iaşi – Iaşi 700688

Tel. +40/0751657671 (nu oferă suport!)
Email: contact: handmade@tulpa.ro