Decoraţiuni

Afișez toate cele 5 rezultate

 • 12 cartonaşe pentru primele şedinţe foto

  Pentru că ştim cât de mult ai aşteptat să vină barza şi mai ştim că este posibil să ai hăinuţe cumpărate dinainte ca mica celulă să se dezvolte, îţi oferim acum un set de 12 cartonaşe personalizate, astfel încât şedinţele foto ale micuţului tău să fie deosebite. Setul se personalizează la dorinţa părinţilor cu texte, versuri, sau notaţii, astfel încât fiecare set produs de noi este unic. Albumul bebeluşului începe acum cu 12 fotografii realizate de mami în (minimum) 12 şedinţe foto, la aniversarea fiecărei luniţe.
  30.00 lei45.00 lei
  Opţiuni Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • Petale de trandafir pentru nunta, din material textil reliefat

  Petale fine, ușoare, reliefate, textile, identice cu forma naturală a petalelor de trandafir. Ideale pentru momentul ursitoarelor dacă restaurantul nu vă permite cu petale naturale (sala are mochetă), pentru covorul spre altar, cristelniță, scoaterea din mir şi prezentarea tortului.
  2.90 lei26.00 lei
  Opţiuni Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • Pompoane colorate pentru petreceri şi aniversări (set de 5)

  Pompoane colorate pentru petreceri şi aniversări Dimensiune 15 cm. Material: Hârtie de mătase Preţul afişat este pentru un set de 5 bucăţi
  15.00 lei
  Opţiuni Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • Recuzita (props) pentru sedinte foto, aniversari, nunti etc

  Recuzită pentru ședințe foto - Vrei să faci poze amuzante cu prietenii tăi? Vrei să te distrezi la nunți, aniversări, petreceri, etc.? Vrei să-ți exprimi dragostea pentru iubitul/iubita ta într-un mod original sau pur și simplu vrei să-i faci o supriza? Scrie cuvinte pe norișori, crează-ți propria recuzită, și fă cele mai originale poze. Ai posibilitatea să reutilizezi norișorii dacă scrii cu cretă pe ele. Folosește o batistă sau o bucată de material pentru a le șterge. ▧ Pachetul conține:
  • 10 bucăți carduri negre din carton cu diverse forme;
  • 10 bucăți bastonașe din lemn cu lungime de aprox. 11.5cm;
  • 1 cretă;
  45.00 lei Adaugă în coş
 • Recuzită foto Micul Prinţ, pentru petreceri, şedinte foto, aniversări etc.

  Recuzită foto Micul Prinţ – Vrei să faci poze amuzante cu prietenii tăi? Vrei să te distrezi la nunți, aniversări, petreceri etc.? Vrei să-ți exprimi dragostea pentru iubitul/iubita ta într-un mod original sau pur și simplu vrei să-i faci o supriza? Crează-ți propria recuzită, și fă cele mai originale poze. Preţul afişat este pentru un mesaj. La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  4.00 lei Adaugă în coş