fbpx

Invitatii de botez personalizate gratuit pe Tulpa.ro

Sarbatoreste noua venire pe lume cu invitatii de botez personalizate asa cum iti doresti.

Ofera-le invitatilor tai un moment deosebit la primirea invitatiei, iar dupa petrecere arata-le aprecierea ta cu un Guestbook pe care isi pot scrie gandurile fata de bebelus, si pastreaza o amintire de neuitat de la botez.

Personalizeaza-ti invitatia cu textul tau, alege fontul dorit astfel incat sa se potriveasca cu gusturile tale, sau mai mult… Daca te gandesti la un anume model de invitatie sau o anumita tema, noi vom fi bucurosi sa o cream pentru tine, gratuit!

Flexibilitatea ne caracterizeaza, asa ca poti personaliza absolut orice invitatie, exact asa cum iti doresti. De exemplu, poti adauga poza bebelusului pe orice invitatie, sau poti sa schimbi culorile modelului. Poti chiar sa schimbi si dimensiunea sau forma invitatie, astfel incat sa se potriveasca exact cu ceea ce doresti.

De la invitatii de botez personalizate, plicuri de bani, numere de masa si meniuri, pana la baloane cu aceeasi tema, guestbook, marturii de botez si bannere cu numele copilului. Pe tulpa.ro este posibil orice. Trebuie doar sa ne trimiti un mesaj cu ceea ce doresti!