Invitaţii Nuntă Florale

Afișez toate cele 10 rezultate

 • Invitaţie cu Bujori Watercolor în culori pale

  Invitaţie cu Bujori Watercolor în culori pale, accesibilă oricărui buget. Invitaţie florală realizată din carton fotografic, iar în preţ este inclus şi plicul alb pentru invitaţie. Invitația poate fi personalizată fără costuri suplimentare şi este perfectă în combinaţie cu plicul cu bujori pentru bani. La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  1.80 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de nuntă deosebită cu model floral

  Invitaţie de nuntă cu model floral.
  2.00 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de nuntă elegantă, cu flori roz, pentru orice buget

  Invitaţie de nuntă elegantă, cu flori roz şi text auriu, accesibilă oricărui buget. Invitaţia este realizată din carton fotografic iar în preţ este inclus şi plicul alb pentru invitaţie. Invitația poate fi personalizată fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică, cum ar fi plicul pentru bani.
  1.50 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de nuntă florală tip ciocolată – Love is Sweet

  Invitaţie de nuntă florală tip ciocolată - Love is Sweet Invitaţia este realizată din carton calitativ şi imbracă perfect o ciocolată Schogetten delicioasă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la nuntă! La cerere se pot realiza ambalaje şi pentru alte mărci de ciocolată. De asemenea, se pot personaliza şi lateralele invitaţiei. Invitația poate fi personalizată și ca mărturie sau pentru petreceri cu tematică, fără costuri suplimentare! Ciocolata este inclusă în preţ. La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  8.30 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de nuntă Lavandă, culoare mov

  Invitaţie de nuntă Lavandă, culoare predominantă mov. Invitaţia este realizată din carton fotografic şi are deschidere clasică. Plicul este inclus în preţ şi se poate alege culoarea lui (în funcţie de culorile disponibile pe stoc). Invitaţia se poate personaliza fără costuri suplimentare.
  3.90 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de nuntă vintage cu motive florale

  Invitaţie de nuntă sau mărturie delicioasă cu motive florale. Invitaţia este realizată din carton calitativ, şi imbracă perfect o ciocolată Schogetten delicioasă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la nuntă! ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Invitația poate fi personalizată și ca mărturie sau pentru petreceri cu tematică, fără niciun cost suplimentar!
  8.30 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de nuntă Watercolor Rose Floral

  Invitaţie de nuntă Watercolor Floral, cu model deosebit, accesibilă oricărui buget. Invitaţia este realizată din carton fotografic iar în preţ este inclus şi plicul invitaţiei. Invitația poate fi personalizată fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică, cum ar fi plicul pentru bani.
  1.50 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie Flori de Câmp pentru nuntă

  Invitaţie Flori de Câmp pentru nuntă. Invitaţia este realizată din carton fotografic iar în preţ este inclus şi plicul personalizat în aceeaşi temă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la nuntă! ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; ▧ Dimensiuni invitaţie: Pătrată: Plic - 12*12cm Invitaţie - 11.5*11.5cm Dreptunghiulară: Plic - 19*9.5cm Invitaţie - 18*9cm Invitația poate fi personalizată fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  3.90 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie nuntă cu bujori burgundi şi text auriu

  Invitaţie nuntă cu bujori burgundi, text auriu şi fundal negru. Invitaţia este realizată din carton fotografic iar în preţ este inclus şi plicul auriu. Invitația poate fi personalizată fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  3.90 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie nuntă cu motive florale (model 2)

  Invitaţie nuntă cu motive florale. Invitaţia este realizată din carton calitativ, şi imbracă perfect o ciocolată Schogetten delicioasă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la nuntă! ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Invitația poate fi personalizată și ca mărturie sau pentru petreceri cu tematică, fără niciun cost suplimentar!
  8.30 lei Adaugă în coş