Numere de masă

Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Vizualizează-le pe toate
 • Număr de masă cu tema Călătorie, cu baloane de aer cald şi norişori

  Numere de masă cu tema Călătorie, cu baloane de aer cald şi norişori. ❤️ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Număr de masă cu tema Micul Prinţ (set 4)

  Număr de masă cu tema Micul Prinţ Numere de masă cu tema Micul Prinţ, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu tema Micul Prinţ se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Număr de masă Elefănţel (Model 1)

  Număr de masă Elefănţel, perfect în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu tema Elefănţel se pot personaliza cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Numere cu Albinuţa Maya, personalizabile cu poză

  Numere cu Albinuţa Maya, personalizabile cu poză, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu Albinuţa Maya se pot personaliza cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere cu Boss Baby pentru mesele invitaţilor la botez

  Numere cu Boss Baby pentru mesele invitaţilor la botez. Numerele sunt perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din setul cu Boss Baby. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. Numerele de masă pentru botez cu model tradiţional sunt potrivite atât pentru băieţei cât şi pentru fetiţe. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu model tradiţonal se pot personaliza cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Numere cu Clopoţica pentru masa de botez

  Numere cu Clopoţica pentru masa de botez In pret este inclus numărul de masă, rozeta, beţişorul şi funda satinată. Numărul de masă se poate introduce în aranjamentul floral sau suport.
  4.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere cu Marie pentru botez, diverse modele

  Numere cu Marie pentru mesele de botez. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  2.50 lei7.00 lei
  Selectează o opţiune Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • Numere cu Patrula Căţeluşilor pentru masa de botez

  Numere cu Patrula Căţeluşilor pentru masa de botez. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. Numerele de masă pentru botez cu Patrula Căţeluşilor sunt potrivite atât pentru băieţei cât şi pentru fetiţe. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu Parula Căţeluşilor se pot personaliza cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu Clopoţica

  Numere de masă cu Clopoţica sunt perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă şi ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu Daisy Baby

  Numere de masă cu Daisy Baby pentru botez. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  5.50 lei Adaugă în coş
 • Numere de masa cu Elsa şi Olaf

  Numere de masă cu Olaf si Elsa din celebrul desen animat Frozen, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu flori de cireș pentru botez

  Numere de masă cu tematica Flori de Cireș. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  3.00 lei Selectează o opţiune