fbpx

Perfecte, Petrecere, Peter Pan! Alege Invitatii de botez cu personaje

Peter Pan este unul dintre modelele de invitatii de botez disponibile la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Atunci când vine vorba de o petrecere pentru botezul copilului tău încerci să faci tot posibilul să iasă totul ca la carte. Sau cel puţin aşa considerăm noi că ar trebui să facă orice părinte, însă nu toată lumea are timpul necesar pentru a acorda o atenţie deosebită invitaţiilor de botez şi a papetăriei aferente unei petreceri ca la carte.

Dar când se întâmplă să fim contactaţi de părinţi care caută un model anume de invitaţii de botez, plicuri de bani (în cazul de faţă Peter Pan) sau alte elemente de papetărie, nu putem decât să fim bucuroşi. Întotdeauna vom îmbrăţişa noile provocări şi vom încerca pe tot posibilul să realizăm exact ceea ce vă doriţi… sau măcar să fim pe aproape.

În ultima perioadă de timp am avut cele mai multe cereri pentru invitaţiile de botez cu Minioni şi tot ce este legat de această temă. Suntem extrem de încântaţi de modelele originale create de noi şi care sunt la mare căutare, dar iată că unii părinţi cauta şi alte teme cum ar fi Peter Pan.

Iată câteva şabloane cu plicurile de bani cu Peter Pan care ne-au fost cerute în ultimele zile, şi am considerat că ar fi frumos să facem şi nişte invitaţii de botez cu aceeaşi temă. În perioada imediat următoare vom încerca să completăm setul cu Peter Pan şi cu numere de masă şi meniuri.

Invitații pentru botez


Plicuri pentru bani