fbpx

Invitaţii electronice

Invitaţiile electronice sunt de tip imagine şi se pot oferi online invitaţilor prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez.

Invitaţiile digitale conţin în preţul afişat eventualele modificări de grafică şi personalizare.

La cerere, se pot realiza invitaţii electronice cu orice tematică.

Afișez toate cele 6 rezultate

 • Invitaţie electronică Cartea Junglei

  Invitaţie electronică cu tema Cartea Junglei.
  49.00 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie electronică cu Albinuţă

  Invitaţie electronică cu Albinuţă ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia electronică se poate realiza cu orice tematică sau se pot face şi alte produse în aceeaşi tematică.
  49.00 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie electronică cu Clopoţica

  Invitaţie electronică cu Clopoţica ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia digitală se poate realiza cu orice tematică sau se pot face şi alte produse de botez cu Clopoţica.
  49.00 lei
  Golește
  Remove
  opţional
  opţional
  Selectează opţiuni
 • Invitaţie electronică cu Strumfi

  Invitaţie electronică cu Strumfi ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia electronică se poate realiza cu orice tematică.
  49.00 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie electronică cu Unicorn (Model 4)

  Invitaţie electronică cu Unicorn ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia electronică pentru botez se poate realiza cu orice tematică sau se pot face şi alte produse în aceeaşi tematică.
  49.00 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie electronică Safari, cu animăluţe

  Invitaţie electronică cu tema Safari.
  49.00 lei Adaugă în coş