Invitaţii electronice

Cine a zis că o invitaţie la botez sau nuntă nu poate fi şi online?

Unică, dar în acelasi timp elegantă, invitația electronică este o alternativă simplă și neconvențională pentru a îi invita pe cei dragi la cel mai important eveniment din viața voastră. Invitațiile online sunt concepute pentru a fi transmise pe Whatsapp, Facebook sau E-mail.

Scrie-ne și Echipa Tulpa.ro îți va crea grafica personalizată care poate avea designul oricărei invitații de botez.

Invitaţiile electronice conţin în preţul afişat eventualele modificări de grafică şi personalizare.

Afișez toate cele 7 rezultate

 • Invitaţie electronică Cartea Junglei

  Invitaţie electronică cu tema Cartea Junglei.
  49.00 lei Selectează o opţiune
 • Invitaţie electronică cu Albinuţă

  Invitaţie electronică cu Albinuţă ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia electronică se poate realiza cu orice tematică sau se pot face şi alte produse în aceeaşi tematică.
  49.00 lei Selectează o opţiune
 • Invitaţie electronică cu Clopoţica

  Invitaţie electronică cu Clopoţica ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia digitală se poate realiza cu orice tematică sau se pot face şi alte produse de botez cu Clopoţica.
  49.00 lei Selectează o opţiune
 • Invitaţie electronică cu Strumfi

  Invitaţie electronică cu Strumfi ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia electronică se poate realiza cu orice tematică.
  49.00 lei Selectează o opţiune
 • Invitaţie electronică cu Unicorn (Model 4)

  Invitaţie electronică cu Unicorn ce se poate oferi online invitaţilor dumneavoastră care se află la mulţi kilometri depărtare, prin WhatsApp, Facebook, Mail etc. Este şi o metodă mai simplă de a face invitaţia la botez. Preţul afişat este valabil pentru invitaţiile tip imagine şi conţine eventualele modificări de grafică şi personalizare. La cerere, invitaţia electronică pentru botez se poate realiza cu orice tematică sau se pot face şi alte produse în aceeaşi tematică.
  49.00 lei Selectează o opţiune
 • Invitaţie electronică Safari, cu animăluţe

  Invitaţie electronică cu tema Safari.
  49.00 lei Selectează o opţiune