Seturi nuntă

O nuntă nu trebuie sa fie perfectă pentru alţii, ci să fie aşa cum vi-o doriţi şi simţiţi voi. Echipa Tulpa este aici pentru a vă ajuta să găsiţi sau să creăm împreună toate elementele necesare unei nunţi, într-un singur pachet.

Afișez toate cele 6 rezultate

 • Nuntă cu tema Cinema – ai ocazia să ieşi din anonimat!

  Nuntă cu tema Cinema ▧ Setul pentru nuntă este format din: ~ Invitații de nuntă (sau mărturie) cu ciocolată; ~ Invitaţii de nuntă cu deschidere clasică sau tip Poster; ~ Plicuri pentru bani; ~ Meniuri; ~ Numere de masă; ~ Tag-uri, Beţişoare, Cupcake wrappers pentru Candy bar; ~ Guestbook (30x30cm) sau Guestbook tip poster pentru invitaţi; ~ Banner pentru Candy bar sau sală; ~ Mărturii – Cutii pentru bomboane; Ambalaje ciocolată; Ambalaje săpun; Magneţi; Semne de carte etc. ~ Afiş intrare; Dacă produsele enumerate nu apar în galeria foto sau nu sunt disponibile pe site, se pot face la comandă. La cerere putem realiza orice produs de papetărie cu tema Nuntă cu tema Cinema. Cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiţi de o calitate superioară la preţuri accesibile! Setul poate fi personalizat așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei170.00 lei Vezi produsele
 • Nuntă în stil mafiot, set tematic pentru cuplurile care doresc altceva!

  Nuntă în stil mafiot, set tematic deosebit Alege pentru nunta ta... altceva. ▧ Setul pentru nuntă este format din: ~ Invitații de nuntă (sau mărturie) cu ciocolată; ~ Invitaţii de nuntă cu deschidere clasică sau tip Poster; ~ Plicuri pentru bani; ~ Meniuri; ~ Numere de masă; ~ Tag-uri, Beţişoare, Cupcake wrappers pentru Candy bar; ~ Guestbook (30x30cm) sau Guestbook tip poster pentru invitaţi; ~ Banner pentru Candy bar sau sală; ~ Mărturii – Cutii pentru bomboane; Ambalaje ciocolată; Ambalaje săpun; Magneţi; Semne de carte etc. ~ Afiş intrare; Dacă produsele enumerate nu apar în galeria foto sau nu sunt disponibile pe site, se pot face la comandă. La cerere putem realiza orice produs de papetărie cu tema Nuntă în stil mafiot. Cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiţi de o calitate superioară la preţuri accesibile! Setul poate fi personalizat așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei3.90 lei Vezi produsele
 • Nuntă Oscar Party – O tematică modernă pentru nuntă

  Oscar Party - O tematică modernă pentru nuntă. Alege pentru nunta ta… altceva. ▧ Setul pentru nuntă este format din: ~ Invitații de nuntă (sau mărturie) cu ciocolată; ~ Invitaţii de nuntă cu deschidere clasică sau tip Poster; ~ Plicuri pentru bani; ~ Meniuri; ~ Numere de masă; ~ Tag-uri, Beţişoare, Cupcake wrappers pentru Candy bar; ~ Guestbook (30x30cm) sau Guestbook tip poster pentru invitaţi; ~ Banner pentru Candy bar sau sală; ~ Mărturii – Cutii pentru bomboane; Ambalaje ciocolată; Ambalaje săpun; Magneţi; Semne de carte etc. ~ Afiş intrare; Dacă produsele enumerate nu apar în galeria foto sau nu sunt disponibile pe site, se pot face la comandă. La cerere putem realiza orice produs de papetărie cu tema Oscar Party. Cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiţi de o calitate superioară la preţuri accesibile! Setul poate fi personalizat așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei3.90 lei Vezi produsele
 • Set nuntă motive florale (model 2), realizat în culori pale

  Set nuntă motive florale ▧ Setul pentru nuntă este format din: ~ Invitații de nuntă (sau mărturie) cu ciocolată; ~ Invitaţii de nuntă cu deschidere clasică sau tip Poster; ~ Plicuri pentru bani; ~ Meniuri; ~ Numere de masă; ~ Tag-uri, Beţişoare, Cupcake wrappers pentru Candy bar; ~ Guestbook (30x30cm) sau Guestbook tip poster pentru invitaţi; ~ Banner pentru Candy bar sau sală; ~ Mărturii – Cutii pentru bomboane; Ambalaje ciocolată; Ambalaje săpun; Magneţi; Semne de carte etc. ~ Afiş intrare; Dacă produsele enumerate nu apar în galeria foto sau nu sunt disponibile pe site, se pot face la comandă. La cerere putem realiza orice produs de papetărie cu tema nuntă motive florale. Cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiţi de o calitate superioară la preţuri accesibile! Setul poate fi personalizat așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei15.50 lei Vezi produsele
 • Set pentru nuntă cu Pisici – Wedding Cats

  Set pentru nuntă cu Pisici - Wedding Cats ▧ Setul pentru nuntă este format din: ~ Invitație de nuntă tip card; ~ Plicuri pentru bani; ~ Meniuri; ~ Numere de masă; La cerere putem realiza orice produs de papetărie cu aceeași temă. Cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri! Setul poate fi personalizat așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!  
  2.50 lei3.50 lei Vezi produsele
 • Set pentru nuntă şi botez – Nuntez – cu temă hazlie

  Set pentru nuntă şi botez. În ultimul an am avut multe cereri pentru acest set, cu toate că, evenimentele 2 în 1 de acest gen nu sunt la orice pas. Un set hazliu care, cu siguranţă nouă ne este foarte drag!
  2.60 lei15.50 lei Vezi produsele