fbpx

Tutorial: Felicitare de Craciun handmade cu braduti

Surprinde-ti prietenii si familia cu aceasta felicitare de craciun handmade, usor de facut. Modelele trendy si culorile traditionale de Craciun o fac cu adevarat speciala.

Materiale necesare:

Bandă dublu adezivă;
Foarfece;
Hartie mată fotografică grea sau carton de minim 160g;
Panglica îngustă sau ștrasuri;
Descarcă: Forme brăduț;
Descarcă: Felicitare de Crăciun cu urare;

Imprima sabloanele si taie felicitarea

Printeazaă șabloanele PDF pe hârtie fotografică mată sau carton de minim 160g folosind o imprimantă color. Taie linia gri punctată (dimensiunea finală pentru această felicitare de crăciun trebui sa fie de aproximativ 12,5 x 18cm. Fălțuieste și îndoaie felicitarea de crăciun în două.
Felicitare de craciun cu braduti tridimensionali

Taie apoi indoaie triunghiurile

Folosește foarfeca pentru a tăia toate cele nouă triunghiuri de pe șablonul printat. Îndoaie fiecare triunghi în jumătate pe lungime.
Felicitare de craciun cu braduti 3d

Asambleaza bradutii 3D

Folosiți banda dublu adezivă pentru a atașa trei triunghiuri împreună, spate în spate, folosind unul din fiecare model, pentru a crea o formă tridimensională de brăduț.

Lipeste copaceii pe felicitare si adauga panglica

Folosiți banda dublu adezivă pentru a atașa trei triunghiuri 3D pe fața felicitării de crăciun, poziționați așa cum se văd în fotografie. Adaugă o fundă din panglică în partea de sus a fiecărui brăduț, folosind banda dublu adezivă, sau puteți folosi ștrasuri în loc de panglică.

Felicitare de craciun cu braduti 3d2

Acest model de felicitare de craciun este doar unul din multitudinea de felicitari 3D disponibile in magazinul nostru.