fbpx

Cum alegi invitatia de nunta? Sfaturi pentru alegerea invitatiei potrivite.

Nunta fiecarui cuplu este ceva special. Fiecare cuplu este frumos in felul lui, si fiecare nunta poarta amprenta celor doi indragostiti.

De fapt, doar a unuia pentru ca celalalt este posibil sa aiba alte ocupatii decat sa aleaga invitatii de nunta, flori sau fete de masa, ori pur si simplu sa nu aiba nici un cuvant in alegerea acestor lucruri, pentru ca “nu stie ce se poarta“.

Ce se poarta? Practic nu stim nici noi. Tulpa.ro incearca sa fie trendsetter pentru tot ceea ce inseamna evenimente, iar voi decideti daca si reuseste.

Ce vrea mireasa, sau ce vrea nasa! Sau pur si simplu ce se potriveste caracterului celor doi indragostiti. Un cuplu romantic ce e mai mult sau mai putin traditional, are acum ca varianta de
invitatie de nunta
, invitatia tridimensionala Templu. Este complexa si totusi usor de inteles, de privit si cu siguranta va fi apreciata de toate rudele, colegii ori prietenii pe care ii doriti ca invitati.

Invitatia de nunta Templu este potrivita pentru nunta dvs pentru ca se potriveste perfect cu voi doi. Arata dragostea voastra si indeamna orice persoana romantica sa-si imagineze ce-si soptesc cei doi indragostiti.

Imbratisati sub templul dragostei voastre, nu va ramane decat sa va bucurati de acest moment frumos din viata voastra, sa savurat fiecare etapa a organizarii nuntii, sa va acordati rabdare si timp pentru lucrurile marunte si pentru detalii, si de ce nu, sa va sarutati partenerul cu dragoste asa cum fac cei doi miri.

Fiind o invitatie neutra din punct de vedere cromatic, ajuta sa hotarati, modificati, schimbati, definitivati stilul salii, al aranjamentelor florale, al lumanarilor sau al tortului.

Alege invitatia de nunta Templu si ofera nuntii tale un plus de eleganta, simplitate si sinceritate. Arata dragostea voastra intregii lumi si pregateste-te sa primesti o multime de laude pentru bun gust.

satisfaction-guaranteed