Cand se trimit invitatiile de nunta?

Deci când se trimit invitatiile de nunta?…

Te-ai logodit și te-ai decis la o dată pentru ziua cea mare. Alegerea pentru data nunții tale poate fi aleasă în funcție de disponibilitatea restaurantului ales, in funcție de sezonul preferat pentru nunta ta sau o serie de alți factori. După ce te-ai decis, trebuie să anunți toată lumea. Dar când este momentul potrivit pentru a trimite invitațiile de nuntă?

Trebuie să le oferi oamenilor suficiente informații legate de nuntă, deci trebuie să te decizi din timp asupra tipului, locației și a stilului nunții, pentru a oferi invitații de nuntă. În străinătate, înainte de a se trimite invitațiile de nuntă, se trimit așa zisele “Save The Date”. Acestea sunt niște simple carduri sau magneți care le aduce la cunoștință inivitaților doar data nunții, fără alte detalii.

Nu contează când trimiți invitațiile de nuntă, trebuie doar să fie trimise cu măcar 2-3 luni înainte de data nunții. Ia în vedere faptul că este posibil ca unii invitați să fie nevoiți să se învoiască de la servici, trebuie să-si pregătească ținuta, iar dacă vin din alte orașe trebuie să facă și rezervări la hotel. Iar dacă plănuiești nunta în lunile Iulie și August., atunci trebuie să trimiți din timp invitațiile, pentru a le da răgaz invitațiilor în cazul în care își planifică concendiul.

Un alt aspect foarte important dar la care multă lume nu acordă atenție. Asigură-te că trimiți invitațiile de nuntă în același timp, pentru că mare parte din invitați probabil se cunosc între ei și vor vorbi despre eveniment, iar dacă unii dintre ei nu au invitație probabil vor crede că nu sunt invitați.

După ce ai trimis toate invitațiile de nuntă, este timpul să te relaxezi și să aștepți confirmările că într-adevăr invitații vor veni la marele eveniment. Unele persoane ar putea avea nevoie să li se reamintească, așa că asigură-te din timp de numărul total de invitați, pentru a aranja mesele finale și catering-ul.

Cel mai important lucru de reținut este să faci ceea ce simți că este potrivit pentru tine. Trimite invitațiile de nuntă atunci când simți că ești pregătit și când simți că le dai invitațiilor tăi suficient timp pentru a se pregăti pentru nunta ta. Pe că… la urma urmei este nunta ta.