Place card

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Vizualizează-le pe toate
 • 2 în 1 – Plicuri pentru bani si place card-uri Unicorni

  Plicuri pentru bani cu Unicorn.
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Botez cu îngeraş, plic pentru bani

  Botez cu îngeraş, plic pentru bani cu îngeraş aplicat. Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite atât pentru fetiţe cât şi băieţei, place cardurile cu îngeraş sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez cu îngeraş dar şi toată gama de produse pentru botez cu îngeraş. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani cu îngeraş pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere cu Marie pentru botez, diverse modele

  Numere cu Marie pentru mesele de botez. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  2.50 lei7.00 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu Boss Baby pentru darul de botez

  Plic cu Boss Baby pentru darul de botez Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite pentru băieţei, plicurile pentru bani cu Boss Baby sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile cu Boss Baby pentru botez dar şi toată gama de produse cu aceeaşi temă. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani Boss Baby pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu Mica Prinţesă pentru darul de botez

  Plic cu Mica Prinţesă pentru darul de botez Realizate într-o nuanţă plăcută de roz şi fiind potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu Mica Prinţesă sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile cu Mica Prinţesă pentru botez dar şi toată gama de produse cu aceeaşi temă. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani Mica Prinţesă pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu model tradiţional pentru botez

  Plic cu model tradiţional pentru botez Realizate într-o tematică pur românească, plicurile pentru bani cu model tradiţional sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţia cu model tradiţional dar şi toată gama de produse cu motive tradiţionale. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani pentru botez pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu Peter Rabbit pentru darul de botez

  Plic cu Peter Rabbit pentru darul de botez Realizate într-o tematică modernă şi potrivite pentru gemeni, plicurile pentru bani cu Peter Rabbit sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez şi toată gama de produse cu iepuraşul Peter. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani cu Peter Rabbit pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu tema călătorie, cu balon de aer si norişori

  Plic cu tema călătorie, cu balon de aer si norişori Plicuri pentru bani cu tema balon de aer si norişori, realizate într-o tematică elegantă şi potrivite pentru băieţei, plicurile pentru bani cu balon de aer sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu meniurile şi toată gama de produse din acest set. Plicurile se personalizează cu numele bebeluşului. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date fără costuri suplimentare!
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu unicorn pentru darul de botez (Model 2)

  Plic cu unicorni pentru darul de botez Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu unicorni sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez in tema unicornilor dar şi toată gama de produse cu unicorni. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile pentru bani cu Unicorni şi curcubeu pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.60 lei Selectează o opţiune
 • Plic pentru bani elegant cu flori roz

  Plic pentru bani elegant cu flori roz. Realizate din carton deosebit de calitativ într-o tematică deosebită, lucioase, plicurile pentru bani sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile elegante. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile pentru bani elegante cu flori roz pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei Selectează o opţiune
 • Plic pentru bani Watercolor Floral

  Plic pentru bani Watercolor Floral Realizate din carton deosebit de calitativ într-o tematică deosebită, lucioase, plicurile pentru bani Watercolor Floral sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile de nuntă Watercolor Floral. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plic pentru bani Watercolor Floral pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei Selectează o opţiune
 • Plic Ursuleţul Adormit pentru darul de botez

  Plic de bani cu Ursuleţul Adormit. Realizate într-o tematică deosebită şi potrivite pentru băieţei, plicurile pentru bani cu Ursuleţul Adormit sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă.
  2.60 lei Selectează o opţiune