Rapunzel

Afișez toate cele 8 rezultate

 • Banner pentru botez cu Rapunzel

  Arată tuturor a cui este această petrecere!
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Botez cu Rapunzel, o alegere inspirată pentru prinţese!

  Set pentru botez cu Rapunzel! Alege pentru botezul bebelușului tău produse originale cu Rapunzel.
  2.00 lei15.00 lei Vezi produsele
 • Guest Book cu Rapunzel pentru botez, tip poster

  Astazi propunem completarea setul și cu un Guest Book tip poster cu Rapunzel. Guestbook-ul se poate personaliza la cerere, este printat pe coală de carton fotografic lucios A3.
  15.00 lei40.00 lei
  Selectează o opţiune
 • Invitaţie de botez ciocolată cu Rapunzel

  Invitaţie de botez cu tema Rapunzel. Invitaţia este realizată din carton fotografic şi îmbracă perfect o ciocolată Schogetten delicioasă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la botez! ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Invitația poate fi personalizată și ca mărturie sau pentru petreceri cu tematică, fără niciun cost suplimentar!
  10.00 lei Selectează o opţiune
 • Meniuri pentru botez cu Rapunzel

  O petrecere de botez pentru o mică prinţesă merge perfect în combinație cu Rapunzel. Alege pentru petrecerea ta, pe lângă invitațiile de botez și plicurile de bani cu Rapunzel, și aceste meniuri deosebite. ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Meniul se poate personaliza la cerere, fără niciun cost suplimentar.
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Meniuri pentru botez cu Rapunzel (Model 2)

  Meniuri pentru botez cu Rapunzel O petrecere de botez pentru o mică prinţesă merge perfect în combinație cu Rapunzel. Alege pentru petrecerea ta, pe lângă invitațiile de botez și plicurile de bani cu Rapunzel, și aceste meniuri deosebite. ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Meniul se poate personaliza la cerere, fără niciun cost suplimentar.
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu Rapunzel

  Numere de masă cu Rapunzel Numere de masă cu Rapunzel, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu tema Rapunzel se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Plicuri pentru bani si place card-uri cu Rapunzel

  Plicuri pentru bani si place card-uri cu Rapunzel Fii un părinte la modă și alege pentru invitații la petrecerea de botez a micuței, plicuri pentru bani cu Rapunzel. Plicuri pentru bani cu Rapunzel 2 în 1, folosite şi ca place card-uri, sunt realizate într-o tematică amuzantă şi sunt potrivite pentru fetiţe. Plicurile sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez şi toată gama de produse cu Rapunzel. Plicurile pentru bani cu Rapunzel pot fi personalizate așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.00 lei Selectează o opţiune