plicuri pentru dar

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Plicuri cu Hello Kitty pentru darul de botez, 2 variante la alegere

  Plicuri cu Hello Kitty pentru darul de botez, 2 variante

  Realizate într-o tematică amuzantă şi potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu Hello Kitty sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez cu Hello Kitty şi toată gama de produse cu Hello Kitty. Plicurile se personalizează cu numele bebeluşului. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date, fără costuri suplimentare
  3.00 lei
  Selectează o opţiune
 • Plicuri de bani cu Pisici (Set nuntă)

  Plicuri de bani cu Pisici Fii la modă și alege pentru invitații la nunta ta, plicuri de bani cu pisici. Realizate într-o tematică ieşită din comun, plicurile pentru bani sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul de nuntă. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de nuntă dar şi toată gama de produse cu tema pisici. Plicurile se personalizează cu numele mirilor. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date, fără niciun cost suplimentar!
  2.00 lei Selectează o opţiune
 • Plicuri pentru bani cu Peter Pan – 3 modele

  Plicuri pentru bani cu Peter Pan Fii un părinte la modă și alege pentru invitații la petrecerea de botez a micuţului, plicuri pentru bani cu Peter Pan Plicurile sunt folosite şi ca place card-uri, sunt realizate într-o tematică amuzantă şi sunt potrivite pentru băieţei. Sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez şi toată gama de produse cu Peter Pan. Plicurile pentru bani cu Rapunzel pot fi personalizate așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!  
  2.00 lei Selectează o opţiune