Pisici

Afișez toate cele 4 rezultate

 • Invitații de nuntă cu Pisici

  Invitații de nuntă cu Pisici - Wedding Cats.
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Meniuri pentru nuntă cu Pisici

  Meniuri pentru nuntă cu pisici din setul Wedding Cats Meniurile se personalizează gratuit. Alege un set deosebit pentru nunta ta!
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu pisici, pentru nuntă

  Numere de masă cu pisici din setul Wedding Cats Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. Numerele de masă pentru nuntă se pot personaliza așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Plicuri de bani cu Pisici (Set nuntă)

  Plicuri de bani cu Pisici Fii la modă și alege pentru invitații la nunta ta, plicuri de bani cu pisici. Realizate într-o tematică ieşită din comun, plicurile pentru bani sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul de nuntă. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de nuntă dar şi toată gama de produse cu tema pisici. Plicurile se personalizează cu numele mirilor. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date, fără niciun cost suplimentar!
  2.60 lei Selectează o opţiune