Paw Patrol

Afișez toate cele 6 rezultate

 • Afiş cu Patrula Căţeluşilor pentru aşezarea la mese

  Afiş cu Patrula Căţeluşilor pentru aşezarea la mese. ❤️ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  15.00 lei Selectează o opţiune
 • Botez cu Patrula Căţeluşilor

  Botez cu tematica Patrula Căţeluşilor.
  2.00 lei33.00 lei Vezi produsele
 • Ghirlandă Patrula Căţeluşilor, pentru botez

  Ghirlandă Patrula Căţeluşilor, pentru botez Arată tuturor a cui este această petrecere! ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Ghirlanda se personalizează cu numele bebeluşului şi se livrează cu panglică satinată pentru a putea fi agăţată. Ideal pentru botez, tăierea moţului sau aniversări. Preţul afişat este pentru o literă. De exemplu pentru numele "Matei", se comandă 5 litere. La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică, sau se poate adapta orice tematică la acest produs.
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Mărturii cu Patrula Căţeluşilor pentru botez

  Mărturii cu Patrula Căţeluşilor pentru botez Îndulceşte-ţi invitaţii cu aceste mărturii de botez delicioase, care se poate personaliza cu orice temă sau personaj de desene animate. În preţ este inclus ambalajul personalizat şi 2 batoane de ciocolată Merci. La cerere se pot realiza ambalaje şi pentru alte mărci de ciocolată. ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Mărturia poate fi personalizată și pentru petreceri cu tematică, fără costuri suplimentare!
  6.30 lei Adaugă în coş
 • Numere cu Patrula Căţeluşilor pentru masa de botez

  Numere cu Patrula Căţeluşilor pentru masa de botez. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. Numerele de masă pentru botez cu Patrula Căţeluşilor sunt potrivite atât pentru băieţei cât şi pentru fetiţe. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu Parula Căţeluşilor se pot personaliza cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Plicuri cu Patrula Căţeluşilor pentru bani

  Plicuri cu Patrula Căţeluşilor pentru darul de botez. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  2.00 lei Selectează o opţiune