numere de masa

Afișez toate cele 8 rezultate

 • Numere cu Clopoţica pentru masa de botez

  Numere cu Clopoţica pentru masa de botez In pret este inclus numărul de masă, rozeta, beţişorul şi funda satinată. Numărul de masă se poate introduce în aranjamentul floral sau suport.
  4.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu Clopoţica

  Numere de masă cu Clopoţica sunt perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă şi ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masa cu Minioni – Design original doar pe Tulpa.ro

  Numere de masă cu Minioni, perfecte în combinație cu invitațiile, plicurile de bani si meniurile din același set. Fiecare număr de masă are un model diferit cu Minioni. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masa cu motive florale

  Numere de masa cu motive florale.
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu tema Nuntez

  Numere de masă cu tema Nuntez, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru Nuntez se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masa Curcubeu

  Numere de masă cu tema Curcubeu, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set.
  Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile.
  Materiale folosite: ~ Carton alb satinat 200g;
  Numerele de masă pentru botez se pot personaliza cum doriți, fără nici un cost suplimentar! calitate-garantata
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masa pentru botez cu Strumfi

  Numere de masă cu Ştrumfi, perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Fiecare număr de masă are un model diferit cu Ştrumfi. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Suport numere de masă, realizate din metal

  Suport numere de masă sau place card-uri, în formă de pentagon, realizate din metal. Dimensiuni aproximative:
  • Înălţime: 8.5cm;
  • Lăţime: 3.2cm;
  3.50 lei Opţiuni