Mica printesa

Afișez toate cele 4 rezultate

 • Body cu Mica Prinţesă, personalizat cu nume şi tăiere de moţ

  Body cu Mica Prinţesă, personalizat cu nume şi tăiere de moţ. Body-ul este din bumbac 100% şi se poate personaliza cu numele bebeluşului. Ca sugestie, se poate oferi cadou de către naşi.
  45.00 lei Selectează o opţiune
 • Botez cu Mica Prinţesă, cea mai drăgălaşă fetiţă!

  Set pentru botez cu Mica Prinţesă. Alege cea mai drăgălaşă fetiţă, iar invitaţii tăi nu vor uita niciodată acest eveniment!
  2.00 lei45.00 lei Vezi produsele
 • Plic cu Mica Prinţesă pentru darul de botez

  Plic cu Mica Prinţesă pentru darul de botez Realizate într-o nuanţă plăcută de roz şi fiind potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu Mica Prinţesă sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţiile cu Mica Prinţesă pentru botez dar şi toată gama de produse cu aceeaşi temă. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani Mica Prinţesă pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  2.00 lei Selectează o opţiune
 • Set tăviţă cu Mica Prinţesă pentru tăiere de moţ

  Tăierea moţului este un moment încărcat de emoţii, ce crează amintiri frumoase pe care vrei să le păstrezi mereu proaspete în minte. ❤ În aceeași tematică se pot realiza şi alte produse.
  165.00 lei Selectează o opţiune