Hello Kitty

Afișez 1–9 din 10 rezultate

Vizualizează-le pe toate
 • Balon cu Hello Kitty, rotund de culoare roz

  Balon cu Hello Kitty. Baloane Hello Kitty mari, perfecte pentru o petrecere de neuitat. Recomandate copiilor peste 8 ani. Se umflă sub supravegherea unui adult. Balonul poate fi umplut cu aer sau cu heliu.
  8.00 lei Selectează opţiuni
 • Botez cu Hello Kitty, o pisicuţă apreciată la petreceri!

  Set pentru botez cu Hello Kitty şi prietenii.
  2.20 lei66.00 lei Vezi produsele
 • Cutie cu Hello Kitty pentru plicurile de dar

  Cutie cu Hello Kitty pentru plicurile de dar, personalizată cu numele bebeluşului şi data evenimentului. Cutia se livreaza asamblată şi este sigilată complet (va trebui să detaşaţi/tăiaţi baza cutiei pentru a recupera plicurile) ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Cutia pentru dar poate fi personalizată cu orice personaj, fără costuri suplimentare; La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică. Foarte important! Cutia va pleca de la noi in perfectă stare şi se livrează doar cu livrare cu verificare cu firma de curierat FanCourier. Vă rugăm să verificaţi produsul în momentul livrării şi să ne comunicaţi dacă aveţi reclamaţii legat de acesta, respectiv să treceţi menţiunile pe AVIZ/AWB.
  66.00 lei Adaugă în coş
 • Ghirlanda cu Hello Kitty pentru botez, 4 variante la alegere

  Ghirlanda cu Hello Kitty pentru botez. Alege din meniu modelul pe care îl doreşti, din cele 4 variante disponibile. La cerere, ghirlanda se poate realiza şi pe alte forme. Arată tuturor a cui este această petrecere! ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Bannerul se personalizează cu numele bebeluşului şi se livrează cu panglică satinată pentru a putea fi agăţat. Preţul afişat este pentru o literă.
  2.50 lei
  Golește
  0.00 lei
  0.00 lei
  • Total: 0.00 lei
  Selectează opţiuni
 • Guest Book Hello Kitty pentru botez, tip poster, 60 persoane

  Guest Book Hello Kitty pentru botez, tip poster Guestbook-ul se poate personaliza la cerere, este printat pe coală de carton lucios A3.
  15.00 lei40.00 lei
  Golește
  Selectează opţiuni
 • Invitaţie botez Hello Kitty sau mărturie delicioasă

  Invitaţie botez Hello Kitty ce poate fi personalizată şi ca mărturie. Invitaţia este realizată din carton calitativ şi imbracă perfect o ciocolată Schogetten delicioasă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la botez! ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Invitația poate fi personalizată și ca mărturie sau pentru petreceri cu tematică, fără costuri suplimentare.
  7.80 lei Adaugă în coş
 • Invitaţie de botez cu Hello Kitty

  Invitație de botez modernă cu tema Hello Kitty. O invitație de botez roz, perfectă pentru fetițe. În preț intră invitația și plicul. ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic pentru invitatie;
  • Carton colorat pentru plic;
  Invitația de botez poate fi personalizată așa cum doriți și pentru petreceri cu tematică, aniversări, fără nici un cost suplimentar!
  3.90 lei Adaugă în coş
 • Numere de masă Hello Kitty – Design original doar pe Tulpa.ro

  Numere de masă Hello Kitty, perfecte în combinație cu invitațiile, plicurile de bani si meniurile din același set. Fiecare număr de masă are un model diferit cu Hello Kitty. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.20 lei Adaugă în coş
 • Plicuri cu Hello Kitty pentru darul de botez, 2 variante la alegere

  Plicuri cu Hello Kitty pentru darul de botez, 2 variante

  Realizate într-o tematică amuzantă şi potrivite pentru fetiţe, plicurile pentru bani cu Hello Kitty sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez cu Hello Kitty şi toată gama de produse cu Hello Kitty. Plicurile se personalizează cu numele bebeluşului. La cerere, dacă este nevoie, putem adăuga și alte date, fără costuri suplimentare
  2.50 lei
  Golește
  0.00 lei
  Remove
  • Total: 0.00 lei
  Selectează opţiuni