botez

Afișez toate cele 7 rezultate

 • Botez cu Clopoţica – Alegea inspirată a mămicilor

  Set pentru botez cu Clopoţica
  2.00 lei49.00 lei Vezi produsele
 • Botez cu Ursuleț, model 1

  Botez cu Ursuleț. Alege din lista noastră de produse tot ceea ce te interesează pentru botezul tău. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  2.00 lei10.00 lei Vezi produsele
 • Carte de amintiri cu Chip şi Dale (Model 1)

  Carte de amintiri cu Chip şi Dale Guestbook-ul se personalizează la cerere cu textul preferat de părinţi (de obicei numele bebeluşului şi data evenimentului pentru copertă, şi text de întâmpinare pentru prefaţă), are dimensiunea 30 x 30 cm iar coperta este buretată. Numărul standard al paginilor este de 50 (25 foi). Numărul suplimentar de foi se taxează separat. Fiecare pagină în parte are loc pentru ataşarea (lipirea) unei poze cu dimensiunea de aproximativ 10x15cm. Tulpa.ro poate realiza la cerere grafica pentru aproape orice model de Guestbook (carte pentru amintiri)! Aveți o idee? Contactați-ne!
  170.00 lei Selectează o opţiune
 • Confetti cu Minioni

  Materiale folosite:
   • Carton satinat 160g;
  Preţul afişat este pentru 20 de grame de confetti cu Minioni. Se pot personaliza cu numele bebeluşului şi data naşterii.
  27.00 lei Adaugă în coş
 • Meniuri cu tema Nuntez

  Alege pentru petrecerea ta de nuntă şi botez, pe lângă invitațiile și plicurile de bani cu tema Nuntez, și aceste meniuri deosebite. ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Meniul se poate personaliza la cerere, fără niciun cost suplimentar.
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Meniuri pentru botez cu Finding Nemo şi prietenii

  Alege pentru petrecerea ta de botez, pe lângă invitațiile și plicurile de bani cu tema Finding Nemo, și aceste meniuri deosebite. ▧Materiale folosite:
  • carton fotografic;
  Meniul se poate personaliza la cerere, fără niciun cost suplimentar.
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masa cu Minioni – Design original doar pe Tulpa.ro

  Numere de masă cu Minioni, perfecte în combinație cu invitațiile, plicurile de bani si meniurile din același set. Fiecare număr de masă are un model diferit cu Minioni. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez se pot personaliza așa cum doriți, fără niciun cost suplimentar!
  2.50 lei Selectează o opţiune