botez motive traditionale

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Botez cu motive tradiţionale, pentru botez pur românesc

  Botez cu motive tradiţionale. Alege cea mai reprezentativă temă pentru un botez românesc.
  2.00 lei170.00 lei Vezi produsele
 • Ghirlandă cu motive tradiţionale pentru botez

  Ghirlandă cu motive tradiţionale pentru botez Arată tuturor a cui este această petrecere! ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Ghirlanda se personalizează cu numele bebeluşului şi se livrează cu panglică satinată pentru a putea fi agăţat. Preţul afişat este pentru o literă.
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Meniu cu motive tradiţionale pentru botez românesc

  Meniu cu motive tradiţionale O petrecere de botez românească merge perfect cu motive tradiţionale. Alege pentru petrecerea ta, pe lângă invitaţii cu model tradiţional și aceste meniuri deosebite. ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Meniul se poate personaliza fără costuri suplimentare. La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  3.50 lei Selectează o opţiune
 • Numere de masă cu motive tradiţionale

  Numere de masă cu motive tradiţionale. Numerele sunt perfecte în combinaţie cu invitaţiile, plicurile de bani şi meniurile din acelaşi set. Se livrează dezasamblate pentru a fi protejate pe durata transportului, dar se pot asambla uşor dezlipind banda dublu adezivă si ataşând marginile. Numerele de masă pentru botez cu model tradiţional sunt potrivite atât pentru băieţei cât şi pentru fetiţe. ▧ Materiale folosite: ~ Carton fotografic; Numerele de masă pentru botez cu model tradiţonal se pot personaliza cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.50 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu model tradiţional pentru botez

  Plic cu model tradiţional pentru botez Realizate într-o tematică pur românească, plicurile pentru bani cu model tradiţional sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitaţia cu model tradiţional dar şi toată gama de produse cu motive tradiţionale. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani pentru botez pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei Selectează o opţiune