botez cu ursulet

Afișez toate cele 4 rezultate

 • Botez cu Ursuleţul Adormit, tematică băieţei, somn uşor!

  Botez cu Ursuleţul Adormit. ❤ În aceeași tematică se poate realiza orice produs de papetărie pentru botez.
  2.00 lei66.00 lei Vezi produsele
 • Botez Ursuleţul Călător – baloane, norişori, steluţe

  Botez tematic Ursuleţul Călător.
  2.00 lei66.00 lei Vezi produsele
 • Cutie cu Ursuleţul Călător pentru plicurile de dar

  Cutie cu Ursuleţul Călător pentru plicuri, personalizată cu numele bebeluşului şi data evenimentului. Cutia se livreaza asamblată şi este sigilată complet (va trebui să detaşaţi/tăiaţi baza cutiei pentru a recupera plicurile) ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Cutia pentru dar poate fi personalizată cu orice personaj, fără costuri suplimentare; La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică. Foarte important! Cutia va pleca de la noi in perfectă stare şi se livrează doar cu livrare cu verificare cu firma de curierat FanCourier. Vă rugăm să verificaţi produsul în momentul livrării şi să ne comunicaţi dacă aveţi reclamaţii legat de acesta, respectiv să treceţi menţiunile pe AVIZ/AWB.
  66.00 lei Selectează o opţiune
 • Plicuri cu Ursuleţul Călător pentru darul de botez

  Plicuri cu Ursuleţul Călător pentru darul de botez. Realizate într-o tematică deosebită, plicurile pentru bani cu Ursuleţul Călător sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu plicurile pentru bani dar şi toată gama de produse cu Ursuleţul Călător. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani cu Ursuleţul Călător pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei Selectează o opţiune