Peter Rabbit

Afișez toate cele 4 rezultate

 • Botez cu Peter Rabbit, pentru băieţei şi gemeni

  Botez cu Peter Rabbit, pentru băieţei şi gemeni. Pe lângă invitaţii cu iepuraş, puteţi găsi pe Tulpa.ro şi plicuri, meniuri sau mărturii cu Iepuraşul Peter.
  2.00 lei10.00 lei Vezi produsele
 • Ghirlandă cu Peter Rabbit pentru botez

  Ghirlandă cu Peter Rabbit pentru botez Arată tuturor a cui este această petrecere! ▧Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Ghirlanda se personalizează cu numele bebeluşului şi se livrează cu panglică satinată pentru a putea fi agăţat. Preţul afişat este pentru o literă. Ghirlanda se poate realiza şi cu alte forme.
  3.00 lei Selectează o opţiune
 • Invitaţie cu Peter Rabbit pentru botez cu gemeni

  Invitaţie cu Peter Rabbit pentru botez cu gemeni Invitaţia este realizată din carton calitativ, şi imbracă perfect o ciocolată Schogetten delicioasă. Alege unul din modurile cele mai interesante de a face invitaţia la botez! Ciocolata este inclusă în preţ. ▧ Materiale folosite:
  • Carton fotografic;
  Invitația cu Peter Rabbit poate fi personalizată și ca mărturie sau pentru petreceri cu tematică, fără costuri suplimentare! La cerere se poate realiza orice produs de papetărie cu aceeaşi tematică.
  10.00 lei Selectează o opţiune
 • Plic cu Peter Rabbit pentru darul de botez

  Plic cu Peter Rabbit pentru darul de botez Realizate într-o tematică modernă şi potrivite pentru gemeni, plicurile pentru bani cu Peter Rabbit sunt livrate asamblate iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să le plasaţi pe masă. Forma lor este una piramidală şi se pot personaliza ambele feţe. Interiorul plicului şi metoda de închidere asigură fără probleme darul pentru botez. Sunt perfecte în combinație cu invitațiile de botez şi toată gama de produse cu iepuraşul Peter. ▧ Materiale folosite:
  • Carton Fotografic;
  Plicurile de bani cu Peter Rabbit pot fi personalizate așa cum doriți, fără costuri suplimentare!
  2.00 lei Selectează o opţiune